Отново съдбата ни срещна...
в десетия български град...
Очите ти с радост погледнах...
и мигом към теб полетях...
През всичките тези години...
ти винаги беше до мен...
в печалните, тежки моменти...
аз чувствах подкрепа от теб...
Отново съдбата ни срещна...
в десетия български град...
Очите ти с радост погледнах...
и мигом към теб полетях...
21.05.2021г.
© Андрей Андреев All rights reserved.