10 jul 2016, 20:46

Отново искам да те има 

  Poesía » De amor
1785 2 39

 

Отново искам да те има

да се оглеждам в твоите очи

пак да бъдеш моята Любима

и щастието отдалеч да ни личи.

 

Отново искам да те има

да бъдеш моят смисъл нов

да стане топло лято вместо зима

изпълнено със палеща любов.

 

Отново искам да те има

искряща с нежна светлина

съдбата ми без теб е немислима

красива, моя Златокоса същина.

 

 

София

08.07.2016 г.

© Владимир Владимирович Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??