10.07.2016 г., 20:46 ч.

Отново искам да те има 

  Поезия » Любовна
1787 2 39

 

Отново искам да те има

да се оглеждам в твоите очи

пак да бъдеш моята Любима

и щастието отдалеч да ни личи.

 

Отново искам да те има

да бъдеш моят смисъл нов

да стане топло лято вместо зима

изпълнено със палеща любов.

 

Отново искам да те има

искряща с нежна светлина

съдбата ми без теб е немислима

красива, моя Златокоса същина.

 

 

София

08.07.2016 г.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??