Продадена за пет стотинки,
за твоя поглед или за усмивката една..
Мизерна като тез прашинки
на мръсната черна земя
Писна ми да прося любов,
да търся, където я няма
и да си въобразявам, че в живота суров
ще намеря романтиката голяма
Фалш и лъжи все се срещат,
всичко е тъпа игра -
да утолява страстта ти зловеща
и да ме оставя отново сама
Върви си по пътя, глупаче,
не извръщай към мене глава
и сама ще се справя, обаче,
ще се справя отново - САМА.
© Яна Ангелова Todos los derechos reservados