13.10.2009 г., 16:52 ч.

Отново сама 

  Поезия » Любовна
709 0 0

Продадена за пет стотинки,

за твоя поглед или за усмивката една..

Мизерна като тез прашинки

на мръсната черна земя

 

Писна ми да прося любов,

да търся, където я няма

и да си въобразявам, че в живота суров

ще намеря романтиката голяма

 

Фалш и лъжи все се срещат,

всичко е тъпа игра -

да утолява страстта ти зловеща

и да ме оставя отново сама

 

Върви си по пътя, глупаче,

не извръщай към мене глава

и сама ще се справя, обаче,

ще се справя отново - САМА.

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??