Oct 13, 2009, 4:52 PM

Отново сама 

  Poetry » Love
615 0 0

Продадена за пет стотинки,

за твоя поглед или за усмивката една..

Мизерна като тез прашинки

на мръсната черна земя

 

Писна ми да прося любов,

да търся, където я няма

и да си въобразявам, че в живота суров

ще намеря романтиката голяма

 

Фалш и лъжи все се срещат,

всичко е тъпа игра -

да утолява страстта ти зловеща

и да ме оставя отново сама

 

Върви си по пътя, глупаче,

не извръщай към мене глава

и сама ще се справя, обаче,

ще се справя отново - САМА.

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??