Отново съм тук
след поредната
доза мълчание...
След поредната обич,
или опит... желание.
И по-празна била,
и по-силна била
е душата.
Няма рамки и граница...
Няма „стоп” насред пътя
за двама... в раздялата...
Е, ще вдигна глава...
Какво друго остава?
Твоят път е следа,
а следата е моята вяра...
Ти пося и пожъна...
Ветровете намериха време...
Не изпита вина...
Но пък честна беше със мене...
... нещо истинско изживяно... не търсих поезията, а истината...
© Кати Todos los derechos reservados