5 апр. 2011 г., 11:24

... отново тук 

  Поэзия » Другая
1020 0 12

Отново съм тук

след поредната

доза мълчание...

След поредната обич,

или опит... желание.

И по-празна била,

и по-силна била

е душата.

Няма рамки и граница...

Няма „стоп” насред пътя

за двама... в раздялата...

 

Е, ще вдигна глава...

Какво друго остава?

Твоят път е следа,

а следата е моята вяра...

Ти пося и пожъна...

Ветровете намериха време...

Не изпита вина...

Но пък честна беше със мене...

 

 

 

... нещо истинско изживяно... не търсих поезията, а истината...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??