12 jun 2010, 10:31

Отново ученик съм 

  Poesía » Otra
598 0 8

Отново ученик съм, пак съм в клас

и пак край мен приятелски се смеят...

Усмивки детски, как съм весел с вас

и колко много с вас се аз гордея,

 

че има ви... макар и в спомен чист

да се завръщате отново тук желани,

макар на времето отбруленият лист

да пада пред душите ни смълчани...

 

Усмивки детски, търся ви - добри -

и все ви чакам - идвайте в съня ми!

О, нека вън да вее, да вали -

в сърцето ми прелейте с песента ми!

 

Аз пак ще седна в стаята сред вас,

приятели от детството ми бяло,

и весел пак ще бъде моят клас

с едно момче, за щастие копняло!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??