7 jun 2019, 10:02

Отпечатъци 

  Poesía » De amor
481 9 5

Не ме интересува! Нямам срам! 

Ще бъде по-горещо и от Ада. 

Под роклята ти има толкоз плам, 

че огъня е като свещ на клада. 

Не ме интересува! Романтично? 

(Едва ли ще ни бъде до сладникавост). 

В по-късният етап на поетичност, 

ще бъдеш Музата на мойте стихове. 

Сега съм превъзбуден. И събличам. 

Ръцете ми те търсят със увереност. 

С душата си отдавна те обичам. 

Дошъл е ред да бъдеш разтреперена. 

Усещам я кръвта ти, закипяваща. 

По пръстите ми - влажно. Ожаднявам. 

Да пия някак по е подобаващо. 

Не ще ти се наситя. Извинявай... 

Не ме интересува! Искам още! 

Не съм дошъл за дребните остатъци. 

Най-хубаво е - летните ни нощи, 

че носят по телата, отпечатъци... 

 

Стихопат.

 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дошъл е ред!... кипи, гори и жажда утолявай!
    Сърцето се раздава без остатък,
    а тялото не го жали, изпей го и раздавай...
    животът във миг или безкраен отпечатък?!?... Въздействащо!
  • "Нека носим йоще синила от...обич!"
  • Поетична и красива еротика! Поздравления, Дани!
  • А ти оставяш отпечатъци в душата ми. Хубаво да ти е! Весело лято!
  • Чудесно, страстно, еротично, любовно...
    Дани, Дани...
Propuestas
: ??:??