22 dic 2013, 13:30

Отрекох се... 

  Poesía
1255 3 9

Отрекох се от този свят. Отрекох се от всяка близост.
Ти просил ли си резен хляб... от шепите на някой ближен?


Износих си душата - стон. И всичките порезни рани.
Пак молих се за вечен дом... със сключени пред Бога длани.


А има ли живот насън? Какво е да си земно-кратък?
В очите си забодох трън. Пронизах се със таз загадка.


И поскитах си насляпо тук... и умирах във омразен смисъл.
Натрупах във сърцето студ. А съдбата си сега подписвам...


Щом отрекох се от този свят. Отрекох се от всяка близост.
Ти рисувай се със светъл цвят. И във щрихите любов ще виждаш!





© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??