Отрова пия, сипаха ми днес,
горчи и трудно се преглъща.
Отрова пия, срещу мене – пес.
Целият ми свят ще преобръща.
Този мръсен подъл помияр,
малко хляб и власт му дали,
и захапал кокала тоз звяр
никого не ще пожали.
Глава извърнах, че защо съм тука,
куче за трохи да моля?
Че защо за зла сполука,
против същност, против воля...
Отрова пия, сипаха ми днес,
горчи и трудно се преглъща.
Отрова пия, срещу мене – пес.
Целият ми свят ще преобръща...
© Ралица Todos los derechos reservados
Адмирации ,разгадахте смисъла!