2 ene 2020, 23:29

Отрова 

  Poesía
547 0 0

Какво е пак?
Това е то, това е тук.
И пак, ти, чист
ала черни сажди капят като дъжд
тровят теб и твойта мисъл.
Мечти красиви без зрънце корист
но жалко, те превръщат се във болест.

По път незнаен ти пак се луташ.
Накъде си тръгнал, докъде ще стигнеш?
           ти не знаеш.
Теб това не те интересува
стига нещо да намериш
нещо на теб ти захира
на фона на безкрай черната картина.
Какво е пак?
Кой направи го отново тъй...?
          ти не знаеш
Теб това не те интересува.
Това е то, това е тук!
Живот на мъка, живот напук...

 

© Аргиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??