отровен унес
гадене
задъхан мозък
на прага на паника
и само тренингьт
спасява разума
от късо съединение
с повръщане
какво пътуване
по-скоро плаване
в кръвта спиртосана
с очи удавени
губене
с цел намиране
на нещо вътре там
с глас бездомен
намерил хората
с пари желания
за топли сънища
и така нататъка
© Братан Todos los derechos reservados