19.12.2007 г., 17:23 ч.

отровен унес 

  Поезия » Друга
948 0 5

отровен унес

гадене

задъхан мозък

на прага на паника

и само тренингьт

спасява разума

от късо съединение

с повръщане

какво пътуване

по-скоро плаване

в кръвта спиртосана

с очи удавени

губене

с цел намиране

на нещо вътре там

с глас бездомен

намерил хората

с пари желания

за топли сънища

и така нататъка

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??