Отровена, тъжна, прашна, прогнила
се връща отново в началото.
Оставена в тъмното без дом, без закрила,
вижда нечий чужд лик в огледалото.
Тя беше мила, нежна, добра, доверчива -
любимка на всички в квартала.
Но за късмет и беда беше красива -
ето ти верен път към провала.
Днес е тъжна, фалшива, лека, прогнила,
търси край във началото.
Оставена в нищото без дом, без закрила,
вижда спомен за себе си в огледалото.
© Тинка Това Todos los derechos reservados
Странно е,как може да видиш себе си,само в няколко реда...
Определено ме Грабна - Поздравления : )
Ще прочета и другите ти Произведения ; ]