30 jul 2008, 23:10

Отрудено време 

  Poesía » Filosófica
438 0 3
    Отрудено   време

  Живот изстрадан, с болка и труд....
  Ех, живот, откупен с обич във студ...
  Изпит пореден, сърцето отбира,
  но щастие вярно сърце ми намира...

  Няма, знам, даром щастливи дилеми,
  съдбата всичко си взема без време...
  Редят се години,съдби, отплати,
  все някой, живот, за някого пати...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??