30 июл. 2008 г., 23:10

Отрудено време 

  Поэзия » Философская
412 0 3
    Отрудено   време

  Живот изстрадан, с болка и труд....
  Ех, живот, откупен с обич във студ...
  Изпит пореден, сърцето отбира,
  но щастие вярно сърце ми намира...

  Няма, знам, даром щастливи дилеми,
  съдбата всичко си взема без време...
  Редят се години,съдби, отплати,
  все някой, живот, за някого пати...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??