Закономерности. Срещи. Случайности.
Трепети. Скрити. И явни. Остатък.
Пулс ускорен. Прескок на сърцето.
Очи незабравени. Вик. Отпечатък.
Погледи... Погледи... Бягство. И впиване.
Устни невкусени. Измама. И истини.
Гордост потъпкана. Смърт. Или сливане.
Удари неми. Ласки поискани.
Реалност. Измислици. Рани разкъсани.
Посоки разпънати. Вини неразбрани.
Въпроси. И пъзели. Шифъри сбъркани.
Жажда. И ситост. Премръзнали длани.
Самота. И грабежи. Излишъци. Даване.
Безсъници. Стихове. Въздишки. И думи.
Всичко. И нищо. Тишина. Заличаване.
Дълбини. И небета. Бездни. Куршуми.
Грешни. И праведни. Криле. Безсъзнания.
Рано. И късно. Непонятност. И сблъсъци.
Винаги. Никога. Отражения. Противостояния.
Лудост. И мъдрост. Лъжи. Предразсъдъци.
© Светла Илиева Todos los derechos reservados