25 ago 2007, 14:47

Отворени очи 

  Poesía
502 0 0
Светът ми се руши
пред моите очи.
А моите ли всъщност са били?
Напред или назад какво ми предстои?

Назад бездушност
и смешничка лъжа.
Напред "мечта-тъга",
върху моите рамена.

Виждам две врати,
зад едната оставих старите сълзи.
Бравата на другата врата,
събирам сили да натисна с ръка.




                            М.23.08.07.

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??