15 mar 2017, 12:15

Отвори се, Пролет, отвори се! 

  Poesía
298 0 1

Отвори се, Пролет, отвори се!
Осветли ни за безброй години!
Окрили ни, Пролет, окрили ни
и към добротворство ни орисай!

 

Отвори се, Пролет, отвори се!
Насити ни с порив-вдъхновител!
Пречисти ни в своята обител
и към светотворство ни орисай!

 

Отвори се, Пролет, отвори се!
Насърчи ни за дела-светѝни!
Обикни ни и благослови ни,
и към бъднотворство ни орисай!

 

Отвори се, Пролет, отвори се! -
Прелестта ти нека възцари се!
Разпростри се, Пролет, разстели се
и към люботворство ни орисай!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??