9 jun 2017, 13:15

Отвява вятъра тленното 

  Poesía » Filosófica
439 0 0

Отвява вятъра тленното,

отвява мечти и надежди.

 

Oстава само чувството на липсваща свещ,

която със светлина ни заливаше

огряваше пътя ни, светеше...

Раздаваше себе си, гореше и пееше.

 

Искреше жив и горещ....

И беше извор на топлина и копнеж.

 

 Но вятъра, страшния в миг угаси го,

 прекърши светлината им млада.

 И огънят вечен в тях си отиде.

И няма я вече любовта им голяма.

 

Остана ни спомена в нас ще гори той,

ще изгаря сърцата ни вечно...

Ще тлее надеждата пак да се видим -

в съня или в морето безбрежно.

© Айера Райана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??