30 dic 2009, 11:21

Отвъд очите ти... 

  Poesía
664 0 10

 

 

Стихвам в себе си...

 

... все по-навътре...

 

по вените

бродирани следи

разкъсват длани

заседнал е

по пръстите ми

пясък

а утрото сънят

рисува...

 

в рани...

 

...

по слепи улици

се стичат устни

на ъгъла очаква ме

недъгав порив

прегръща ме

до кости

недоверие

в косите вплел

премръзнал...

 

спомен...

 

...

усмихнато ме следва

обич – сляпа...

посяга към очите ми

с дъжда пирува

до болка извървяна e

тъгата ми

и в най-дълбокото –  

до теб...

 

сънува...

 

...

онази първата

към утрото

пътека

към лятото преляла

по вълните

все по-навътре стихвам

в себе си

най тъмно е

отвъд...

 

очите ти...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??