14 may 2020, 16:46  

Ангел 

  Poesía » De amor
339 0 0

Душата ми е светъл храм,

него пречисти ти.

За теб сал място има там,

че от очите ти светлина блести.

 

Като ангел ти бе долетяла,

успокои ме и болката угасна

и, облечена в рокля бяла,

на слънцето си дъщеря прекрасна.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??