14.05.2020 г., 16:46 ч.  

Ангел 

  Поезия » Любовна
400 0 0

Душата ми е светъл храм,

него пречисти ти.

За теб сал място има там,

че от очите ти светлина блести.

 

Като ангел ти бе долетяла,

успокои ме и болката угасна

и, облечена в рокля бяла,

на слънцето си дъщеря прекрасна.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??