Измамени. Народ. Дресура.
Тулуп. Глупаци. Шамандура.
Крадци. Бедняци. Милионери.
Протести. Крясъци. Затишие.
Локуми. Подкупи и далавери.
Загубеняци. Прости. Премиер.
Дресьор. Дресирани. Милиционер.
Пандемия. Истерия. Забрани.
Властимащи. Овце. И мохикани.
Гладуващи. Гласуващи. Тепсия.
Познато! Жалка Орисия!
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados