16.02.2021 г., 15:39 ч.

Овце и мохикани 

  Поезия » Друга
328 0 3

Измамени. Народ. Дресура.

Тулуп. Глупаци. Шамандура.

Крадци. Бедняци. Милионери.

Протести. Крясъци. Затишие.

Локуми. Подкупи и далавери.

Загубеняци. Прости. Премиер.

Дресьор. Дресирани. Милиционер.

Пандемия. Истерия. Забрани.

Властимащи. Овце. И мохикани.

Гладуващи. Гласуващи. Тепсия.

Познато! Жалка Орисия!

 

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??