Feb 16, 2021, 3:39 PM

Овце и мохикани 

  Poetry » Other
326 0 3

Измамени. Народ. Дресура.

Тулуп. Глупаци. Шамандура.

Крадци. Бедняци. Милионери.

Протести. Крясъци. Затишие.

Локуми. Подкупи и далавери.

Загубеняци. Прости. Премиер.

Дресьор. Дресирани. Милиционер.

Пандемия. Истерия. Забрани.

Властимащи. Овце. И мохикани.

Гладуващи. Гласуващи. Тепсия.

Познато! Жалка Орисия!

 

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??