20 nov 2008, 20:13

Озарен 

  Poesía
468 0 1
От мокър сняг потичат уличните водоскоци -
топи се мойта самота.
С безброй лъчи обсипваш грейнали прозорци,
шептиш със бриз от топлина.

Отправил взор нагоре, аз следвам твоя полет,
и цялото небе е с тебе слято.
Стоя на тротоара и посрещам твойта пролет,
в очакване на твойто лято.

© Николай Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??