30 dic 2018, 0:19

Падане 

  Poesía
312 2 2

Прекърши се, 

уморен от това да си прав. 

Пресече пътя, ще те прескоча

 нека продължа, докато 

ме стигне моят скършен момент. 

Снимката ти някой път ще ме подсети

(вече са от пиксели и не жълтеят), 

че те оставих съборен и натрошен. 

Гъсениците не са злояди, 

дълго ще се наслаждават на вкуса ти.

Соковете спират, но има още какво да дадеш,

докато се превръщаш в прах.

Лежиш, мълчиш… 

а казваш всичко.

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??