5 jun 2006, 21:05

Паднал 

  Poesía
626 0 2

Полека изправям се, бях паднал, уви

с поглед отново в бъдното взрян,

Аз знам, че сърцето, то не греши,

но не знае какво е думата блян.

 

Полека поемам си дъх, бях забравил какво е

да знам, че след него идва още един,

Любовта не е егоист, в нея всичко е твое,

само болката за мен... човек уязвим.

 

Протегнах ръка, за помощ помолих,

отговори ми само... моето аз

Аз не можах... не, аз не те прогоних,

ликът, топлината, нежния глас.

 

Полека животът ми тръгва отново,

на къде, този път, просто не знам,

споменът твой, дълбоко в сърцето... сурово

и може би ще те срещна... някъде там.

 

2006

© Янчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??