Вчера в детската градина
Слух един набързо мина
Че в края и на таз година
Всеки, нещо пак ще има.
Хубавото лято веч премина
Есента намига с усмивка
А след нея идва зима
И природата отново, пак утихва.
Но пък идва пак деня
В който старец с шейна
Ще прелети през цялата земя
И ще донесе ни някакви неща.
Сещайте се милички деца
Какви ли ще са тези нещеца?
Които този дядо белобрад
Ще донесе на всички пак.
© Hristo Hristov Todos los derechos reservados