15 окт. 2024 г., 08:27

Пак 

  Поэзия » Юмористическая
35 0 2

Вчера в детската градина

Слух един набързо мина

Че в края и на таз година

Всеки, нещо пак ще има.

 

Хубавото лято веч премина

Есента намига с усмивка

А след нея идва зима

И природата отново, пак утихва.

 

Но пък идва пак деня

В който старец с шейна

Ще прелети през цялата земя

И ще донесе ни някакви неща.

 

Сещайте се милички деца

Какви ли ще са тези нещеца?

Които този дядо белобрад

Ще донесе на всички пак.

© Hristo Hristov Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Познай мечтата ми »

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??