11 dic 2007, 21:18

Пак и Пак... 

  Poesía » De amor
767 0 4

 

 

Забранявам на сълзите си да текат за теб, но те не спират!

Не позволявам на сърцето си да те иска, ала то все за теб настоява!

Прогонвам те от мислите си, ала те все към теб летят!

Прогонвам те от съня си, но ти идваш пак и пак!!!

© Диди Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??