11.12.2007 г., 21:18 ч.

Пак и Пак... 

  Поезия » Любовна
751 0 4

 

 

Забранявам на сълзите си да текат за теб, но те не спират!

Не позволявам на сърцето си да те иска, ала то все за теб настоява!

Прогонвам те от мислите си, ала те все към теб летят!

Прогонвам те от съня си, но ти идваш пак и пак!!!

© Диди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??