13 may 2016, 23:38

Пак и пак, и пак... 

  Poesía » Erótica
618 0 1

В предверието на царствени грифони,
в бърлогата на непрогледен мрак,
в ушите ми се гърчат саксофони,
и в теб съм пак и пак, и пак...

 

Втъкана в канибалската прегръдка,
на бързащият,  скучноват живот,
изпиваш ме, розе, на малки глътки,
размазваш ме,  по дървения плот.

 

Размазана, попивам във дървото,
превърната от суша във елей,
помазвам силата ти,  надълбоко,
избликвай в мен, изгаряй ме,  не тлей...

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??