25 feb 2009, 22:00

(пак на Дима) 

  Poesía » De amor
627 0 8

Ти пак ми даде

глътка кураж.

Не да прелее –

надежда само.

Да съм ти рицар.

Да съм ти паж.

Да ме живееш

наместо знаме.

В най-най-отчаяния

абордаж:

не за богатства –

за обич само.

 

Непобедимият

екипаж.

 

Битка печелят

най-малко двама.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??