Ти пак ми даде
глътка кураж.
Не да прелее –
надежда само.
Да съм ти рицар.
Да съм ти паж.
Да ме живееш
наместо знаме.
В най-най-отчаяния
абордаж:
не за богатства –
за обич само.
Непобедимият
екипаж.
Битка печелят
най-малко двама.
© Александър Белчев Все права защищены