25 abr 2017, 22:39

Пак ще бъдем двама 

  Poesía » De amor, Versos blancos
524 0 0

Аз зная - пак ще бъдем двама!
Не в този, в някой друг живот.
Очакваш ме да полетя към тебе
от таз Земя тъй изтормозена.
Бих искал аз към тебе да се втурна,
да бъдем двама пак...
      ... Но този път ЗАВИНАГИ!

 

24.02.2017

Варна

 

© Минко Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??