25.04.2017 г., 22:39 ч.

Пак ще бъдем двама 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
523 0 0

Аз зная - пак ще бъдем двама!
Не в този, в някой друг живот.
Очакваш ме да полетя към тебе
от таз Земя тъй изтормозена.
Бих искал аз към тебе да се втурна,
да бъдем двама пак...
      ... Но този път ЗАВИНАГИ!

 

24.02.2017

Варна

 

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??