1 jun 2007, 15:37

Пак ще чакам 

  Poesía
644 0 1
И след години аз ще чакам
да стихне болката, да се стопи
и ще ридая пак сама във мрака,
че теб за мен не те боли...

Отиде си просто така -
без поглед, без жест, дори без бележка
и остави ме сама да тъжа
и да си мисля, че съм била грешка.

Поредната грешка във твоя живот,
живот, пълен с пари, алкохол и жени,
жени бездушни с къси поли,
готови дори на любов за пари.

Превърнах се в една от тях,
станах марионетка във чужди ръце
и ти всичко срина на прах
и сложи бездушната маска и на мойто лице...
 
И след години аз пак ще чакам
да стихне болката, да се стопи
и ще ридая пак сама във мрака,
че теб за мен не те боли...

© Камелия Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво!Много ми хареса

    "Поредната грешка във твоя живот,
    живот, пълен с пари, алкохол и жени,
    жени бездушни с къси поли,
    готови дори на любов за пари."
Propuestas
: ??:??