12 jul 2009, 21:41

Пак си до мен 

  Poesía » De amor
842 0 2

Нарисувах дъха ти на пясъка,

както съдбата рисува по чаша кафе...

После прибавих от очите ти блясъка

и усмивката чиста на малко дете.

 

... Погледнах накрая портрета на пясъка -

ти сякаш посегна към мен!

Чух на вълните безмилостни плясъка,

но пак те рисувам - ти пак си до мен!

© ДЕСИ СТОЙКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??