12.07.2009 г., 21:41 ч.

Пак си до мен 

  Поезия » Любовна
841 0 2

Нарисувах дъха ти на пясъка,

както съдбата рисува по чаша кафе...

После прибавих от очите ти блясъка

и усмивката чиста на малко дете.

 

... Погледнах накрая портрета на пясъка -

ти сякаш посегна към мен!

Чух на вълните безмилостни плясъка,

но пак те рисувам - ти пак си до мен!

© ДЕСИ СТОЙКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??