8 dic 2011, 15:01

Пак събуждат се мечтите... 

  Poesía » Versos blancos
570 0 3

Декември дойде и пак събуждат се мечтите,

надеждата обира паяжини в нашите сърца,

ще дойде Коледа, след нея Новата година,

с искряща светлина прогонват мрака в нашата душа.

 

Играчки лъскави събуждат позаспали чувства

на искреност и детска чистота,

годината отмина, след нея идва друга,

с надеждата, че по-добър ще е света.

 

Макар душите, тънещи в тиня,

сега обхванати са в сивата мъгла

на страх и болка, несигурност и мъка,

отварят своята врата за лъч от светлина.

 

Лъч, носещ тъй желаната надежда

и вярата, че светлината пак ще победи,

че тинята, мъглата ще изчезнат

и на света ще гледаме с радостни очи.

 

Да вдигнем днес наздравица с чаша оптимизъм,

горчилката с усмивка да прогоним от нашите сърца,

да срещнем празниците с надежда,

че носят истинската светлина за нашата душа.

 

Декември дойде и пак събуждат се мечтите,

усмивка Вие дарете им, не позволявайте отново да заспят.

Живота украсете с искрици Коледна магия

и пожелайте на света година Нова,

изпълнена с животворна светлина.

 

Декември дойде - душите свои отворете,

сърцата свои изпълнете с Коледния дух.

Декември дойде - живота свой с радост обгърнете

и Новата година нека Ви дари с жажда за живот…

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за коментара Ви!
  • "Декември дойде - душите свои отворете,

    сърцата свои изпълнете с Коледния дух.

    Декември дойде - живота свой с радост обгърнете

    и Новата година нека Ви дари с жажда за живот…"

    Прекрасно в навечерието на тези два хубави празника!Хареса ми!Поздрав!

  • Амин! Харесах!
Propuestas
: ??:??