22 jun 2008, 11:53

Пак съм 

  Poesía
622 0 19


Опъвам платната опитно,
наперена още,
едва-едва се усмихвам.
Малко грим,
рошава грива,
в очите - умора,
но широко отворени.
Пак съм онази истинската -
шантаво предана
само на хоризонта.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??