22.06.2008 г., 11:53 ч.

Пак съм 

  Поезия
623 0 19


Опъвам платната опитно,
наперена още,
едва-едва се усмихвам.
Малко грим,
рошава грива,
в очите - умора,
но широко отворени.
Пак съм онази истинската -
шантаво предана
само на хоризонта.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??