10 abr 2010, 18:26

Пак ти 

  Poesía » De amor
642 0 1

Пак ти

Дори и невидим, ти си ми с длани познат...
Усещам те, ранявам те и пак ме притежаваш.
И изравняваш до земята моя свят
с всички истини, които той ми причинява.

Отвътре ме боли, а пък усмихвам твоето небе
и те разплаквам пак от щастие и от безсилие.
Когато и последната любов умре,
ще те пусна и теб - да си идеш...

© Камелия Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??