Apr 10, 2010, 6:26 PM

Пак ти 

  Poetry » Love
634 0 1

Пак ти

Дори и невидим, ти си ми с длани познат...
Усещам те, ранявам те и пак ме притежаваш.
И изравняваш до земята моя свят
с всички истини, които той ми причинява.

Отвътре ме боли, а пък усмихвам твоето небе
и те разплаквам пак от щастие и от безсилие.
Когато и последната любов умре,
ще те пусна и теб - да си идеш...

© Камелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??