4 nov 2011, 20:49

Пак в бяло ще си 

  Poesía » De amor
485 0 9

Сияеше до мен. Със всяка ласка

потръпваше щастлива в порив ням.

А есента под облачната каска

притулила бе погледа от свян.

 

И чувствам аз до крехкото ти рамо

опора днес и в утрешния ден,

и зимата над нас да дойде рано -

пак в бяло ще си, грейнала до мен!

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??