синее дъждът
през очите ти тъжни
и сливат се болка и нежност в сълза
а далечните пътища в сън
се превръщат
и няма следа от тъга…
не поглеждай назад
и повярвай в зова на сърцето…
и нищо…
че всеки нов изгрев е мъничка смърт…
пак вали... а дъждът е мотив
за обичане…
музика.... Bill Douglas - Sweet rain
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados
признание за стиха, зарадва ме много...
с благодарност, от сърце..